Alvoren kommer tirsdag til det amerikanske præsidentvalg

Presse/medie

Den igangværende præsidentvalgkamp kaldes af lektor for "historisk mudret". Særligt én mand får skylden. Hvis man om 30 år kigger tilbage på den amerikanske primærvalgkamp i 2016, vil man efter al sandsynlighed ryste på hovedet. Sådan lyder vurderingen fra Niels Bjerre-Poulsen, lektor i amerikanske studier ved Syddansk Universitetet, på dagen, hvor en lang række amerikanske stater udpeger deres foretrukne præsidentkandidat ved den såkaldte "Super Tuesday". ... Amerikanske David S. Miller har boet i Danmark i knap 35 år. - Selv efter så lang tid følger jeg stadig amerikansk politik tæt.
    Periode1. mar. 2016

• TitelAlvoren kommer tirsdag til det amerikanske præsidentvalg
      Mediets navn/udløbRitzau Fokus
      Producer/forfatterLeveret af /ritzau/FOKUS