Albatrossen der aldrig fik luft under vingerne

• Martin Klatt

Presse/medie

INTERVIEW En snes år efter at det højt besungne grænseoverskridende samarbejde mellem Syddansk Universitet og universiteterne i Flensborg blev opfundet, er fuglens flugt i landskabet langt fra elegant. Flensborg Avis har talt med lektor Martin Klatt, der har fulgt udviklingen på klos hold. Flensborg. Det er godt 20 år siden, at den første grænseoverskridende uddannelse blev etableret i et samarbejde mellem Syddansk Universitet (SDU) og den daværende Pädagogische Hochschule Flensburg. ... PhD Martin Klatt, Lektor ved Institut for Statskundskab, Syddansk Universitet . RESÜMEE Der Albatros, der nie richtig zum Flug ansetzteUngefähr 20 Jahre nachdem die so viel gelobte grenzüberschreitende Zusammenarbeit zwischen der Syddansk Universitet und den Universitäten in Flensburg ihren Lauf begann, erinnert das Projekt eher an » Hans guck in die Luft « als dass es sich wie ursprünglich geplant in die Lüfte schwang. ... Martin KlattMartin Klatt er lektor på Syddansk Universitet, Institut for Grænseregionsforskning, Campus Sønderborg. ... Så mange studerende er derSDU Campus Sønderborg har følgende grænseoverskridende uddannelser: Ba Int., Cand.
    Periode31. okt. 2015

• TitelAlbatrossen der aldrig fik luft under vingerne
      Mediets navn/udløbFlensborg Avis
      Dato31/10/2015