AKTUELLE: Forskning i bivirkninger ved kemoterapi

Presse/medie

NAVNE Ph. d.-studerende Tore Bjerregaard Stage, klinisk farmakologi på Syddansk Universitet, har modtaget 2.485.440 kroner fra Det Frie Forskningsråd Forskningspengene skal bruges til et projekt om brugen af lægemidlet paclitaxel. ... I projektet vil Tore Bjerregaard Stage og hans forskningsgruppe undersøge den molekylære basis for bivirkningerne ved hjælp af laboratoriemetoder. Dette skal føre til, at farmaceuter og læger bedre kan forudsige, hvordan bivirkninger opstår, hvem der får dem, og hvordan de kan afhjælpes fremover. Projektet udføres i samarbejde med en forskningsgruppe ved University of California, San Francisco, som er blandt verdens førende universiteter inden for dette forskningsområde.
Periode6. okt. 2015

• TitelAKTUELLE: Forskning i bivirkninger ved kemoterapi