Aakjærselskabet har slået sin egen deltagerrekord: 1281 gæster til Jenlefest

Presse/medie

Det var næsten på højde med Jenlefesterne i Jeppe Aakjærs egen tid, hvor han og Nanna Aakjær åbnede Jenle for alverdens folk til Jenlefest og ofte kunne samle flere tusinde mennesker. ... Vi må jo ramme en eller anden nerve, siger Henning Linderoth, der kunne byde velkommen til folk fra Sverige, Tyskland og det meste af Danmark. I sin velkomsttale citerede han fra Jeppe Aa kjærs » Vor Barndoms Bæk « med ordene: » Så værn da ømt om Danmarks land, dets blide kyst, dets bløde strand, og mejsens bo i hækken, lys over haren markens fred giv ly og læ og rugested for alt, hvad hjertet hænger ved, men værn dog mest om bækken. « -Det er blevet citeret og skrevet rigtig mange gange i forbindelse med landbrugspakken, og det er blevet brugt -og misbrugt -af naturfredningsforeningen. ... Dagens politiske taler var tv-journalist Niels Krause Kjær, og den kulturelle taler var professor ved Syddansk Universitet Johannes Nørregaard Frandsen.
Periode8. aug. 2016

• TitelAakjærselskabet har slået sin egen deltagerrekord: 1281 gæster til Jenlefest
    Mediets navn/udløbSkive Folkeblad
    Dato08/08/2016