46 med i opløbet til Årets Fynbo

Presse/medie

Tæt på 150 læsere har sendt deres velbegrundede forslag til Årets Fynbo 2016. Men mange af kandidaterne har fået flere indstillinger, så derfor får dommerkomitéen 46 forskellige kandidater at vælge imellem, når den skal træffe sin afgørelse i næste uge. Antallet af indstillinger på en enkelt kandidat har dog ingen indflydelse på dommerkomitéens valg. Det afhænger alene af, om kandidaten i kraftaf sin indsats findes værdig til at modtage hædersprisen, der i år uddeles for 41. gang. ... I år består komitéen af professor ved SDU, Anne-Marie Mai, leder af Odense Internationale Filmfestival, Birgitte Weinberger og direktør for Rynkeby Foods, Jørgen Dirksen. ... Indstillet af Evy Nielsen, Saugstedlund 76, Faaborg Francesco Sannino, Odense Han har etableret en international forskergruppe på SDU, som er kendt i hele verdenen, med forbindelser til Nobelprisvindere, førende universiteter, og CERN (en europæisk organisation for atomforskning). Professor Sannino fik idéen til et Danish Institute for Advanced Studies (DIAS), og efter fem års vedholdende indsats blev visionen til en realitet på SDU i 2016.
Periode15. jan. 2017

• Titel46 med i opløbet til Årets Fynbo