Periode22. aug. 2014

MedietypeTryk
    Land/OmrådeDanmark
    Dato22/08/2014
    BeskrivelseSammen med virksomhederne Virtual Lab og Commentor har IT-forskere fra Aalborg Universitet udviklet et system, som kan scanne kroppen og lave en 3D-model af den, uploade den til computeren og derefter prøve tøj fra netbutikker på modellen. Projektleder Michael B. Holte fra Aalborg Universitet Esbjerg fortæller, at formålet med modellen er at nedbringe mængden af tøj, der bliver sendt retur til netbutikker på grund af forkert størrelse eller farve.
    PersonerMichael Boelstoft Holte