00 ´ ernes boligboble slår rekorder

• Morten Skak

Presse/medie

Det er historisk dyrt at have købt på toppen. Købte man hus, da boligmarkedet sidst toppede, er det samlede regnskab stadig negativt. Først i 2017 har de uheldige boligejere fået deres penge tilbage, og det er historisk sent Husene skiftede hænder i rekordtempo, der var ingen ende på optimismen, og boligkøberne troede, de gjorde deres livs bedste handel. ... Den vurdering deler Morten Skak, boligøkonom fra Syddansk Universitet. ... Generelt er der en tendens til, at boligpriserne stiger mere end priserne generelt, men Morten Skak ser Nykredits beregninger som et tegn på, at man aldrig kan være sikker på, hvor længe man skal blive boende, før handlen har tjent sig selv ind. ... Men det ligger ikke i kortene lige foreløbig" Morten Skak, boligøkonom Syddansk Universitet .

Periode7. feb. 2016

• Titel00 ´ ernes boligboble slår rekorder