Østerby: Ja eller nej til fusion på tirsdag

Presse/medie

POLITIK Tirsdag skal politikerne fra Holstebro tage stilling til, om man vil indgå i en sammenlægning med Struer eller ej. To dage senere konkluderer byrådet i Struer. HOLSTEBRO/ STRUER: Efter at være blevet dynget til med tal og økonomiske analyser i måneder om fordele og ulemper ved en sammenlægning af Struer og Holstebro kommuner, var det professor på Syddansk Universitet, Kurt Klaudi Klausen, der torsdag aften sendte politikerne fra Holstebro og Struer hjem med det, der kan vise sig at blive det vigtigste stykke information i hele sammenlægningsdebatten. ... Og så er vi tilbage ved torsdagens møde og professor Kurt Klaudi Klausen, der forsker i offentlig organisation og ledelse ved statskundskab på Syddansk Universitet. ... »Det vil jeg ikke sige. Nu tager vi debatten på tirsdag og konkluderer derefter,« siger Østerby.
Periode14. aug. 2015

Mediets navn/udløbFolkebladet Lemvig