Årets Fynbo er en dannelsesguru

Presse/medie

Carsten Friis har med syv musicalopsætninger om året -mest kendt er H. C. Andersen Festspillene -løftet en hel generation af børn og unge på Fyn. Han er Årets Fynbo 2015 Han træder op på scenen iført kulturlivets mandlige uniform: Skarpe, sorte støvler. ... Professor på Syddansk Universitets Institut for Kulturvidenskaber Anne-Marie Mai og leder af Odense Film Festival Birgitte Weinberger fortsætter i dommerkomitéen. ... Tværtimod roste de valget af Årets Fynbo, og begge har gennem årene set de forestillinger, han har været med til at sætte op i Den Fynske Landsby. For stadsdirektørens vedkommende måske knap så meget de senere år, fordi børnene er blevet store, som for rådmanden, der har siddet og set sommerfestspillene nu foreløbigt 11 år i træk. -Det er en fantastisk godt valg med Carsten Friis, og det kan også være med til at sætte fokus på det frivillige arbejde, sagde Jane Jegind. Susanne Crawley Larsen (R), rådmand i Børn-og Ungeforvaltningen i Odense, kunne som de andre gæster stille sulten i den farvestrålende buffet, som Stiftstidendes kantine havde tilberedt. Det hele serveret i portioner, der kunne spises stående. Det var fuldt fortjent, at Carsten Friis blev Årets Fynbo, mener Eva Egebjerg Pasgaard (t. h.) og Tine Gudrun Petersen, den ene passagemanager for Brandts Passage, den anden initiativtager og i spidsen for Spis Odense Food Festival og julemarkedet på Amfiscenen.
Periode31. jan. 2016

• TitelÅrets Fynbo er en dannelsesguru
    Mediets navn/udløbFyens Stiftstidende
    Dato31/01/2016