Webinar on Digital Business Transformation

Beach, M. G. (Underviser)

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Webinar on digital transformation.

Hosted by Digital Business Transformation (DTI) in collaboration with CLEAN, DTU and the Alexandra Institute, with support from The Danish Industry Foundation.

Specifics: Webinar on the digital transformation at Grundfos. At the webinar, Grundfos' Vice President for Digital Transformation Fredrik Östbye speaks very openly and honestly about how Grundfos has initiated the company's digital transformation and gives advice to companies that want to use digital technology to create added value for their customers.

At the webinar, Ph.D. student Melissa Beach from the University of Southern Denmark also gives strategic and organizational advice on how to implement the digital transformation in companies in practice. Melissa Beach has worked with Grundfos in their process.

Spændende webinar med Grundfos om Digital Transformation

Digital Business Transformation har netop afholdt webinar om den digitale tranformation hos Grundfos. På webinaret fortalte Grundfos’ Vice President for Digital Transformation Fredrik Östbye meget åben og ærligt, om hvordan Grundfos har igangsat virksomhedens digitale transformation og gav råd til virksomheder, der selv ønsker at udnytte digital teknologi til skabe en merværdi for deres kunder.

På webinaret gav Ph.d. -studerende Melissa Beach fra Syddansk Universitet ligeledes en række strategiske og organisatoriske råd til, hvordan man i praksis gennemfører den digitale transformation i virksomheder. Melissa Beach har arbejdet med Grundfos i deres process.
Periode7. maj 2020
Sted for afholdelseDigital Business Transformation partnership with CLEAN and DTI and Alexandria Institute, Danmark
Grad af anerkendelseNational