Webcast: Skab en robust supply chain

Stentoft, J. (Underviser)

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Supply chains rundt om i verden oplever signifikante disruptions og udfordringer i form af uforudsete udsving i udbud og efterspørgsel. En supply chain's robusthed, dvs. evnen til at håndtere risici og konstante forandringer i markeder, er vigtigere end nogensinde før bl.a. set i lyset af COVID-19.

PwC har undersøgt flere end 1.600 supply chains verden over. Undersøgelsen viser, at digitalisering har en stor påvirkning på nutidens supply chains, og den digitale udvikling sker hurtigt og med direkte påvirkning på virksomhedernes resultater, supply chain's robusthed og risikostyring.

Få indblik i, hvilke kapabiliteter og digitale løsninger din virksomhed kan have særligt fokus på, for at gøre din supply chain robust, stabil og transparent ved at gense PwC’s webinar fra den 4. maj 2020. Her drøftes og illustreres mulighederne af PwC’s ekspert Bo Dencker, CEO Søren Birn fra medicinalvirksomheden Fertin Pharma A/S og professor Jan Stentoft fra Syddansk Universitet – University of Southern Denmark.
Periode4. maj 2020
Sted for afholdelsePricewaterhouseCoopers, Danmark