Tjener! Der er kemi i mit øl!: Ja, naturligvis, Hr. - det er for at holde fluerne væk.

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Beskrivelse

For en sand øl-entusiast er "kemi i øllet" jo sædvanligvis noget der skal holdes på et minimum, da begrebet bærer en masse negative associationer med sig i retning af 32-timers-enzym-accelereret pseudo-pilsner der - som amerikanerne siger - smager "som at elske i en kano".Men kemi er også maltning, kogning af urt, humlens konserverende evne, proteiner der sikrer den HELT rigtige mængde og konsistens af skummet, partialtryk af CO2 og andre gasser der justerer den ædle driks smag og mundfølelse (og under uheldige omstændigheder kan oversvømme lagerfaciliteterne).I løbet af aftnen vil vi forsøge at komme omkring disse (og flere) emner - naturligvis krydret med smagsprøver, demonstrationsforsøg og røverhistorier fra øverste hylde!
Periode8. apr. 2010
BegivenhedstitelTjener! Der er kemi i mit øl!
BegivenhedstypeKonference
ArrangørDanske Ølentusiaster, lokalafdeling Fredericia
PlaceringTreldevejens skoleVis på kort