Stud.kompagniet med forestillingen: USAGT: Dansekompagni med studerende ved SDU

Ravn, S. (Andet)

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragGæsteforelæsning, undervisning og kursusvirksomhed ved andre universiteter

Aktiv formidling om og med dans. Program aktivitet kører som en del af det landsdækkende projekt Ta' fat om dansen, der overordnet styres af Dansehallerne, Kbh. Programmet her er også en del af Dansefyrtårn Fyn.

Programudviling, intern projektleder og koordinator for denne programafvikling. Ditto præsenterede danseperformance med kort oplæg om hvad dans kan være.

Stud.kompagniet afvikles som 'community dance project' dvs. danseperformance udvikles i samarbejde og fælles eksperimenteren mellem tilmeldte studerende og de involverede professionelle koreografer. Danseperformance blev vist på flere gymnasier på Fyn samt internt på Universitetet - i alt for ca 1100 interesserede. Aktiv formidling om hvad dans kan være og hvordan vi kan sige noget med kroppen.
Periodeaug. 2014dec. 2014
Sted for afholdelseProjektet er støttet af Nordea Fonden, Danmark