Qualitative and Quantitative Methods for Innovation Management Research: Optional one week block seminar for Brazilian and international PhD and master students in cooperation with Universidade Federal do Rio Grande do Sul (Federal University) Programa de Pós-Graduação em Engenharia de Produção (Postgraduate Program in Production Economics and Engineering) Porto Alegre (RS), Brasil (Brazil)

Wolfgang Gerstlberger (Foredragsholder)

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Universidade Federal do Rio Grande do Sul (Federal University)
Porto Alegre (RS), Brasil (Brazil)

Periode15. jun. 201520. jun. 2015
Sted for afholdelseUnknown external organisation, Ukendt