Praksisforskning i udvikling PIU (Ekstern organisation)

Rie Thomsen (Medlem)

Aktivitet: MedlemskabBestyrelsesarbejde i virksomhed, forening eller organisation

Praksisforskning i udvikling er en tværinstitutionel forsknings-gruppe, der består af forskere fra RUC, AU(DPU), University College Lillebælt, SDU m. fl. Gruppen blev etableret 2001.

Forskningsgruppens navn rummer den dobbelthed, at forskerne er samlet om ’praksisforskning’, dvs. en forskningsmetodologi der forener forskningsprocesser og udviklingsprocesser, eller med andre ord det er forskning i ’udvikling’. Praksisforskning har en lang og bred tradition, og særlig indenfor de sidste ca. 20 år er der foretaget mange praksisforskningsprojekter i Danmark; overskriften Praksisforskning i udvikling hentyder også til, at gruppen er samlet om en fælles bestræbelse på at videreudvikle denne tradition, så selve konceptet ’praksisforskning’ er i udvik-ling.

Body type: Forskernetværk
    Periode2001 → …
    Sted for afholdelsePraksisforskning i udvikling PIU