Nordkurs 2016: "Æstetiske gestaltninger af aktuelle problemstillinger i den nyeste danske litteratur"

Thomsen, T. B. (Foredragsholder)

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Aarhus Universitets årlige summer school, Nordkurs, om skandinavisk samtidslitteratur.

Fra kursusbeskrivelsen: "På dette kursus vil I møde en række fremtrædende danske forskere, der sætter spot på den nyeste litteratur og dens kritiske italesættelse af aktuelle problematikker ud fra diverse fremherskende teoretiske vinkler, ligesom I kommer til at møde nogle af de forfattere, som læses i løbet af kurset."

Foredraget: "Klima, krop, kunst". Analyser af Caspar Erics langdigt "Nike", Rasmus Nikolajsens digtsamling "Tilbage til unaturen", Liv Sejrbo Lidegaards digtsamling "Fælleden" og Victor Boy Lindholms digtsamling "Guld".
Periode16. jun. 2016
Sted for afholdelseUnknown external organisation, Ukendt

Emneord

• økokritik