Memory politics in complex mediascapes

Randi Marselis (Arrangør)

Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhedOrganisering af eller deltagelse i workshop, kursus, seminar eller lignende

Denne workshop undersøger hvordan erindringspolitik kommer til udtryk i de komplekse Europæiske mediescapes. Når specifikke gruppers (f.eks, efterkommere af migranters) udøver erindingspolitik, så sker det i et komplekst samspil mellem traditionelle, mainstram medier og kulturinstitutioner (vi fokuserer særligt på museer). Nogle temaer kan være til intens diskussion i blogosfæren, mens de sjældent berøres, eller repræsenteres meget anderledes, i officielle erindringsdiskurser i public service medier eller museer. Hvad sker der når hidtil urelaterede erindringsdiskurser krydses i komplekse mediascapes? Workshoppen sigter mod at igangsætte et nyt europæisk forskningssamarbejde på feltet.
Periode19. aug. 201322. aug. 2013
BegivenhedstypeWorkshop