Long-term nutritional consequences of internal displacement in post-conflict northern Uganda

Schramm, S. (Underviser)

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Assessment committee: Professor, BSc, PhD, FMedSci Andrew Prentice, Department of Public Health, Centre for Maternal, Adolescent, Reproductive & Child Health (MARCH), London School of Hygiene and Tropical Medicine Associate Professor, MSc, PhD Dan Wolf Meyrowitsch, Department of Public Health, Global Health Section, University of Copenhagen Professor, MD, PhD, DMSc Kaare Christensen, Department of Public Health, Unit of Epidemiology, Biostatistics and Biodemography, University of Southern Denmark (chairman)
Periode4. dec. 2017
BegivenhedstitelPhD defence