Hvordan sikrer vi gode fritidstilbud til vores børn?

Stanek, A. H. (Paneldeltager)

Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhedOrganisering af eller deltagelse i workshop, kursus, seminar eller lignende

I mange år har Danmark kunne bryste sig af fritidspædagogiske tilbud af høj kvalitet til børn i skolealderen. Skolereformen har på forskellig vis ført til brud i den årelange tradition om at sikre alle børn en fritid med legerelationer, kammeratskaber og pædagogiske aktiviteter. De første år efter skolereformen har primært haft fokus på ændringerne i selve skoledagen, men nu er tiden kommet til at rette fokus på fritidsdelen. Og vi har nu også fået en undervisningsminister, der siger, at hun er bekymret for kvaliteten i børnenes fritidsinstitutioner. Kom og deltag i en debat om, hvorvidt en fritid i pædagogiske rammer og i sociale og kulturelle fællesskaber stadig er vigtig for vores børn. Politikere, forskere og eksperter giver deres bud på, hvad fritiden kan og skal, og på hvordan pædagogik og fritid kan antage nye former.

Deltagere: Elisa Rimpler Bergmann, Formand, BUPL. Merete Riisager, Undervisningsminister, Liberal Alliance. Anja Hvidtfeldt Stanek, Forsker, SDU. Jacob Bonde Nielsen, Formand, Danske Skoleelever. Simon Kollerup, Formand for Ungdomsringen, MF (S). Signe Borgstrøm, pædagog og meningsdanner. Anja Bo, Journalist.
Periode15. jun. 2017
BegivenhedstypeAndet