” Gymnasiereformen - ikke ét ord om karakterkrav”

Christensen, A. S. (Paneldeltager)

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Regeringens udspil taler om styrket faglighed og almendannelse
– En moderne almendannelse med fokus på at udvikle elevernes innovative, digitale og globale kompetencer samt deres karrierekompetencer. Hvad betyder det? Hvordan adskiller det sig fra den nuværende opfattelse af almendannelse? Hvordan gøres det konkret i reformudspillet? Styrket faglighed = mere matematik og mindre tværfaglighed? Næsten alle skal have matematik på mindst B-niveau (kun dem med 3 fremmedsprog på A-niveau kan nøjes med mat C). Er det den rigtige vej når erhvervslivet efterspørger mennesker med evnen til at løse komplekse problemer i samarbejde med andre fagligheder?

Panelet består af:
Anne-Marie Søndergaard Christensen, forsker, SDU
Anne Birgitte Rasmussen, formand, Danske Gymnasier
Veronika Schultz, formand, Danske Gymnasieelevers Sammenslutning
Klaus Kristiansen, uddannelseschef for de gymnasiale uddannelser Campus Bornholm er moderator
Periode17. jun. 2016
BegivenhedstitelFolkemødet på Bornholm