Dialogkonference om Ukrainske børn, unge og familier i Danmark

Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhedOrganisering af eller deltagelse i konference

Konferencen har til formål at opsamle og formidle erfaringer fra flygtninge og aktører i Danmark i relation til modtagelsen i danske skoler, og afholdes i et dialogisk format med fokus på udveksling af oplevelser og erfaringer blandt ukrainske og danske skoleelever, forældre, lærere, pædagoger, ledelse og fagprofessionelle på modtageskoler og i forvaltninger, civilsamfundsorganisationer, forskere og andre med interesse i emnet.

På baggrund af dagens debatter vil vi i fællesskab pege på udfordringer og perspektiver for fremtidens modtagelse af flygtninge i den danske skoleverden. Kom med og lad din stemme blive hørt.
Periode28. feb. 2023
BegivenhedstypeKonference