Brandes-selskabet: "En håbefuld vej mod et bæredygtigt klima"

Thomsen, T. B. (Paneldeltager)

Aktivitet: Foredrag og mundtlige bidragForedrag og præsentationer i privat eller offentlig virksomhed

Fra Brandes-selskabets hjemmeside:

"I foråret 2018 blev Den Grønne Studenterbevægelse stiftet. Én af dens bærende idéer er, at dommedagsfortællinger gør os apatiske og faktisk forhindrer os i at handle på klimaets vegne. Og Den Grønne Studenterbevægelse er ikke ene om at repræsentere en ny indstilling i miljøaktivismen. Også ny dansk litteratur og ny økologisk orienteret filosofi undersøger socialt orienterede, mere håbefuldt indstillede veje mod en anden, bæredygtig verden. Georg Brandes Selskabet inviterer panel og publikum til at perspektivere spørgsmålet: Hvad skal vi satse på og hvordan skal vi tænke, hvis vi skal komme videre herfra?

Tid og sted: 4. februar 16.30-18.30

Politikens Foredragssal, Vestergade 28

Panel: Studerende Sarah Hellebek, Den grønne Studenterbevægelse, forfatteren Liv Sejrbo, der har udgivet to roste digtsamlinger om muligheden for bæredygtige fællesskaber og økofilosofisk ekspert og adjunkt Torsten Bøgh Thomsen, SDU

Ordstyrer: Lektor Elisabeth Friis"