Böttcher, A. (Deltager), Angela Kaindl (Deltager), Joachim Seybold (Arrangør), Ahmad Tarakji (Arrangør)

Aktivitet: Deltagelse i faglig begivenhedOrganisering af eller deltagelse i workshop, kursus, seminar eller lignende

Organized the financial support for the participation of four medical professionals from Syria at the 19th International Conference of the Syrian American Medical Society on “Forced Migration and Healthcare Challenges in Protracted Crisis” together with the Charité Universitätsmedizin in Berlin, Germany. Financial support was given by the Robert Bosch Stiftung via the Charité Universitätsmedizin in Berlin, Germany.
Periode27. jun. 201929. jun. 2019
BegivenhedstypeKonference