Beskrivelse
Produktion af øl og læskedrik indbefatter konstante ændringer, da området omfatter ”Fast Moving Consumer Goods”, hvor der konstant udbydes nye øl, læskedrik og ny emballage. Bæredygtig produktion af øl og læskedrik bliver derfor en udfordring. På et bryggeri gennemføres dagligt omfattende rengøring udenpå anlæg (COP) og intern rengøring af tanke og rørsystemer (CIP). Denne rengøring tager både tid og koster energi, kemikalier og vandforbrug. Alt sammen gør disse parametre, at det er besværligt at planlægge produktion på en bæredygtig måde. Præsentationen ridser disse problemstillinger op og kommer med bud på udvikling af modeller i moduler for beslutningsstøtte, konsekvensberegning og planlægningsværktøj for bæredygtighed.Oplæg afholdt af: Alexander Borch-Andersen og Erik Skov Madsen
Periode | 6. okt. 2021 |
---|---|
Begivenhedstitel | Technomania - HI Tech & Industry Scandinavia : Bæredygtig produktion via design af forsyningskæder - fokus på fødevareproduktion |
Begivenhedstype | Konference |
Placering | Herning, DanmarkVis på kort |
Grad af anerkendelse | National |